به گزارش گروه سلامت و بهداشت طبنا(خبرگذاری سلامت)، نتایج تازهترین بررسیها بیانگر آن است مصرف فقط یک لیوان الکل ممکن است خطر ابتلا به سرطان را در افراد افزایش دهد.
محققان بیش از ۱۲۰ هزار نفر در ژاپن و میزان سرطان آنها را مورد مطالعه قرار دادند؛ آنها دریافتند که خطر ابتلا به هر سرطان با مصرف روزانه یک لیوان نوشیدنی حاوی الکل پنج درصد افزایش یافته است.
این بررسی نشان داد، افرادی که هرگز الکل مصرف نکردهاند نیز کمترین خطر ابتلا به این بیماری را داشتند.
محققان ژاپنی تأکید میکنند، مصرف الکل حتی به اندازه کم برای سلامتی افراد تبعات دارد و آنها را درمعض بیماریهای مختلف قرار میدهد.
دانشمندان تأکید کردند، افرادی که هرگز در زندگی خود مشروبات الکلی ننوشیده بودند، کمترین احتمال ابتلا به هر نوع بیماری را داشتند.
دانشمندان دانشگاه توکیو و دانشگاه هاروارد داده های ۶۳ هزار ۲۳۲ نفر مبتلا به سرطان که الکل مصرف میکردند را با همین تعداد فرد سالم مقایسه کردند و درنهایت میان الکل و بروز سرطان یک رابطه تنگاتنگ یافتند.
ماسایوشی زیتسو نویسنده این تحقیق گفت: «در ژاپن علت اصلی مرگ سرطان است و ما شاهد افزایش مصرف الکل میان افراد هستیم».
زیتسو تأکید میکند: با توجه به آمار فعلی سرطان، ما باید آموزش عمومی را در مورد خطر سرطان مرتبط با مصرف الکل ترغیب کنیم».
بر اساس پژوهشهای صورت گرفته، الکل عامل اصلی سیروز کبدی و مرگ و میر مرتبط با کبد است؛ سیروز یا تنبلی کبد اختلال جدی، پیشرونده و در واقع پاسخ کبد به ضایعاتی است که به آن وارد میشود؛ در اثر بیماریهای مزمن کبدی، بافت جوشگاهی یا فیبروز در کبد ایجاد میشود.
این مقاله در مجله سرطان توسط انجمن سرطان آمریکا منتشر شده است.(فارس)
نظر شما